Taal Selectie:
HOME ONZE MERKEN OVER IBDL VACATURES
Er was eens...
IBDL is in 2010 opgericht om de import- en distributieactiviteiten van mediaspelerpionier DivXPlayer.nl over te nemen. Dit in 2002 opgerichte bedrijf bracht als eerste de KiSS Technology producten naar Europa op een moment dat mediaspelers nog niet bekend waren onder het grote publiek. Naast de verkoop en distributie nam DivXPlayer.nl destijds ook de support van eindgebruikers op zich. Hierdoor heeft IBDL ruim vijftien jaar ervaring met het optimaliseren van hoogwaardige support, inclusief RMA-afhandeling volgens de hoogste standaarden. Sinds 2008 was DivXPlayer ook actief met de import en distributie van andere Media Player-merken. Deze activiteiten zijn per 2010 overgedragen aan IBDL; DivXPlayer is actief gebleven als webwinkel voor eindgebruikers, gericht op heel Europa en IBDL heeft zich tot een mondiale Retail & E-tail partner ontwikkeld.

Meer van vandaag de dag
Gevestigd in de Nederlandse Havenregio van de waanzinnige Metropool Rotterdam vertegenwoordigt IBDL voornamelijk exclusieve merken binnen Europa. Het portfolio is inmiddels niet meer beperkt tot alleen Mediaspelers maar heeft zich uitgebreid binnen 3 hoofdcategorieën - Audio Streaming - Video Streaming - Smart Home & Office. Onze focus ligt op totale distributie richting Retail en E-tail binnen Europa. Voor ons gaat het distribueren van producten veel verder dan het verplaatsen van een doos. Wij bieden diensten als Import, Logistiek, Verkoop, Marketing, Distributie, Merchandising, Fulfilment, Service en Support. Met kantoren in Polen en Croatie zijn we nog meer in staat om onze slogan uit te voeren: "Think Global, Act Local".

IBDL is eigenaar van de merken Mede8er, COOD-E, NEXXT, Mike-Oliver en WINCO. Binnen drie jaar tijd zijn onder andere de producten van het merk Mede8er verspreid in meer dan 30 Europese landen.

Groen zonder geitenwollensokken
Wij nemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zeer serieus en ons kantoorpand is dan ook voorzien van een hoop innovatie om het werken zo prettig maar ook milieuvriendelijk mogelijk te houden, echt groen maar zonder geitenwollensokken. Wat feitjes:

1e Gasloos bedrijf van Spijkenisse
1200+ zonnepanelen
7 warmtepompen
18 laadpunten
1 snellader

Daarnaast is ons kantoorpand voorzien van de laatste snufjes op "Smart Home" gebied en is het complete pand te bedienen met de telefoon, denk aan de verlichting, zonneschermen en zelfs ook de afzuigkap in de keuken van ons bedrijfsrestaurant.

Contact:

IBDL BV:
Hoofdnummer:
Sales:
Marketing:
RMA & Support:
Logistics:

Finance:
HRM / P&O:

010-7142888
010-7142889
010-7142890
010-7142891
010-7142892

010-7142848
010-7142864